Auschwitz : Nazistii si

Auschwitz : Nazistii si "solutia finala"

Editura RAO
24.99 22.49 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Rao istorie

Recenzie Auschwitz : Nazistii si "solutia finala"

O excelentă istorie a Auschwitzului.

Culegând scrupulos dovezi, Rees caută să respingă pledoaria cinică a lui Himmler, care spunea că exterminarea evreilor avea să fie "o pagină nescrisă de glorie". Rees, director de creaţie pentru programele istorice ale televiziunii BBC, dezaprobă concepţia comună conform căreia personalul de la Auschwitz era compus, în întregime, din sadici.

Laurence Rees a primit titlul de doctor din partea Universităţii din Sheffield pentru "servicii aduse istoriei şi televiziunii".

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Auschwitz", publicata in 3 categorii, Istorie / Istorie universala, Istorie / Al doilea razboi mondial, Istorie / Istorie contemporana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Laurence Rees si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Auschwitz prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Auschwitz" este de 22.491 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9786068251141
Pagini: 384
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Auschwitz : Nazistii si "solutia finala"

Produse similare si recomandari

Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON
Al treilea Reich
Richard Evans
59.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Auschwitz : Nazistii si "solutia finala". Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Laurence Rees

Pe langa "Auschwitz : Nazistii si "solutia finala"", autorul Laurence Rees a publicat si Auschwitz : Nazistii si solutia finala. Editie cartonata, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Rao istorie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter