Audit intern bancar : De la teorie la practica

Audit intern bancar : De la teorie la practica

Editura C. H. Beck
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Oeconomica

Recenzie Audit intern bancar : De la teorie la practica

Lucrarea se constituie într-un îndrumar pentru o arie largă de beneficiari, în special studenţii şi absolvenţii specializărilor din domeniul ştiinţelor economice, profesioniştii contabili, precum şi aceia care doresc să se iniţieze în tainele auditului intern bancar.

Materialul îşi propune parcurgerea şi îmbinarea a două demersuri în ceea ce priveşte auditul intern bancar: primul este cel propriu abordării teoretice – pornind de la elementele generale, precum definiţii, clasificări, principii, continuând mai apoi cu cadrul normativ de desfăşurare şi organizare a auditului bancar, respectiv fazele realizării misiunii de audit; cel de-al doilea vizează realizarea propriu-zisă a unei misiuni de audit intern la nivelul unei instituţii de credit.

Cartea "Audit intern bancar" a fost publicata in categoria Economie / Teorie economica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Marinela Daniela Manea si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Audit intern bancar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Audit intern bancar" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 18 ianuarie 2012
ISBN: 978-973-115-985-0
Pagini: 184
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Audit intern bancar : De la teorie la practica

Produse similare si recomandari

Retail banking
Capraru Bogdan
24.90 RON
Relatiile publice in practica
Anne Gregory
15.26 RON
Eficienta si evaluarea afacerilor
Liviu Spataru, Alina Stancovici
20.00 RON
Evaluarea intreprinderii
Adrian Anica Popa, Ana Maria Popescu, coord. Ion Anghel, Mihaela Oancea Negescu
48.00 RON
The Corruption An Economic and Social Analysis
Ani Matei, Ion Gh. Rosca, Tudorel andrei
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Audit intern bancar : De la teorie la practica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marinela Daniela Manea

Pe langa "Audit intern bancar : De la teorie la practica", autorul Marinela Daniela Manea a publicat si Creditul bancar. De la teorie la practica, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter