Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul

Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul

Editura Erc Press
49.90 39.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Atlasul lumii

Recenzie Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul

O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar.
O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care denumirile geografice sunt trecute atat in traducere, conform standardelor geografice nationale, cat si in original, in limba oficiala a regiunii respective. Textele, tabelele si graficele ofera date statistice detaliate pe continente, regiuni sau tari privitor la suprafete, relief, flora si fauna, fuse orare, clima, populatie, sanatate, educatie, limba, religie, productie mondiala in toate sectoarele economice, bogatiile solului si subsolului, relieful si reteaua hidrografica la nivel planetar, oceanografie cu prezentarea detaliata a reliefului fundului oceanic, recorduri pe Terra, ecologie si structuri ridicate de mana omului. Aceasta serie contine 13 volume. Primul volum este intitulat Geografica, fiind urmat de Terra si Universul, Europa (I, II), Asia (I, II), Africa (I, II), America de nord, America de sud, Oceania.Polii.Oceanele, Index Toponimic.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul", publicata in 2 categorii, Enciclopedii si atlase / Atlase, Enciclopedii si atlase / Enciclopedii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de De Agostini si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul

Produse similare si recomandari

Mic atlas botanic
Aurora Mihail
9.90 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON
Atlasul geografic al lumii - The Times
trad. Geanina Radu
119.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlasul Lumii Nr.2 -Terra si Universul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

De Agostini

De Agostini a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Enciclopedie de filosofie si stiinte umane, Marea carte despre experimente, Marea carte despre intrebari si raspunsuri, Marea carte despre personalitati, Primul meu atlas geografic, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Atlasul lumii

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter