Atlasul Lumii Nr. 5 : Europa III

Atlasul Lumii Nr. 5 : Europa III

Editura Erc Press
49.90 39.90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 5 din seria Atlasul lumii

Recenzie Atlasul Lumii Nr. 5 : Europa III

O enciclopedie nu doar pentru intreaga familie, ci si pentru toti cei care doresc sa aprofundeze studiul geografiei folosind aceste atlase ca material documentar. O multitudine de harti detaliate si aduse la zi - planisfere, harti continentale, harti tematice, planuri stradale ale oraselor - pe care denumirile geografice sunt trecute atat in traducere, conform standardelor geografice nationale, cat si in original, in limba oficiala a regiunii respective. Textele, tabelele si graficele ofera date statistice detaliate pe continente, regiuni sau tari privitor la suprafete, relief, flora si fauna, fuse orare, clima, populatie, sanatate, educatie, limba, religie, productie mondiala in toate sectoarele economice, bogatiile solului si subsolului, relieful si reteaua hidrografica la nivel planetar, oceanografie cu prezentarea detaliata a reliefului fundului oceanic, recorduri pe Terra, ecologie si structuri ridicate de mana omului. Aceasta serie contine 13 volume.
Primul volum este intitulat Geografica, fiind urmat de Terra si Universul, Europa (I, II), Asia (I, II), Africa (I, II), America de nord, America de sud, Oceania.Polii.Oceanele, Index Toponimic.

Cartea "Atlasul Lumii Nr. 5" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Atlase si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Atlasul Lumii Nr. 5 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlasul Lumii Nr. 5" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-157-320-5
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: europa

Pret Atlasul Lumii Nr. 5 : Europa III

Produse similare si recomandari

Europa
Rainer Kothe
29.99 RON
Harta Europa
16.00 RON
Bunele maniere in Europa
Grazia Valci
18.00 RON
Europa
Mike Gerrard
74.90 RON
Europa. Atlas turistic si rutier
Huber-Niculescu
39.89 RON
Cele mai frumoase locuri din Europa
Anne Benthues
129.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlasul Lumii Nr. 5 : Europa III. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Atlasul lumii

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter