Atlas istoric al oraselor din Romania : Campulung

18,40 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; ISBN : 9789734505661

Recenzie Atlas istoric al oraselor din Romania : Campulung

Materialul cuprinde o serie de harti si materiale relevante in ceea ce priveste istoria orasului Campulung.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Atlas istoric al oraselor din Romania", publicata in 2 categorii, Enciclopedii si atlase / Atlase, Istorie / Istoria romanilor, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Academia Romana si a fost publicata de editura Enciclopedica. Se poate cumpara cartea Atlas istoric al oraselor din Romania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlas istoric al oraselor din Romania" este de 18.4 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: Romania

Pret Atlas istoric al oraselor din Romania : Campulung

Produse similare si recomandari

Romania inghesuita
Ruxandra Cesereanu
13.50 RON
Romania pitoreasca
Alexandru Vlahuta
7.20 RON
Primarul in Romania si Uniunea Europeana
Mihai Cristian Apostolache
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlas istoric al oraselor din Romania : Campulung. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Academia Romana

Academia Romana a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Atlas istoric al oraselor din Romania : Suceava, Atlas istoric al oraselor din Romania : Targoviste, Esti COOL si daca vorbesti corect, Conscriptia fiscala a Transilvaniei din anul 1750,Volumul I, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter