Atlas al corpului uman

Atlas al corpului uman

81,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789975696609;pagini: 164;latime: 24.5;inaltime: 33.5;tipar: carton;culori: policromie;anul aparitiei: 2006;varsta: 14+

Recenzie Atlas al corpului uman

Volumul de faţă prezintă o viziune sistematizată a corpului uman. Conţinutul său se împarte în 14 capitole, fiecare fiind dedicat unui sistem specific. Paginile fiecărui capitol constituie planşe care, pe lângă ilustraţia corespunzătoare şi titlul care o însoţeşte, cuprind multiple explicaţii detaliate, toate acestea pentru ca cititorul să dispună nu doar de o colecţie atrăgătoare de planşe anatomice, ci şi să aibă la îndemână cât mai multe informaţii utile. În acest sens, prezentul Atlas al corpului uman oferă, pe lângă utilitatea generală a unui atlas, un bagaj complementar de informaţii extrem de interesante. Lucrarea este destinată atât elevilor, studenţilor, profesorilor, cât şi medicilor, infirmierilor,masorilor, fizioterapeuţilor, homeopaţilor, antrenorilor, gimnaştilor, sportivilor, precum şi celor care se iniţiază în studiul medicinei şi manifestă interes pentru disciplinele privind sănătatea şi îngrijirea corporală.

Cartea "Atlas al corpului uman" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Atlase si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Vigue Martin si a fost publicata de editura Prut International. Se poate cumpara cartea Atlas al corpului uman prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlas al corpului uman" este de 81 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Atlas al corpului uman

Produse similare si recomandari

Mic atlas botanic
Aurora Mihail
9.90 RON
Mic atlas de genetica
Aurora Mihail
9.90 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON
Atlasul geografic al lumii - The Times
trad. Geanina Radu
119.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlas al corpului uman. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vigue Martin

Deocamdata in afara de "Atlas al corpului uman", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vigue Martin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter