Atlas scolar de istorie universala

Atlas scolar de istorie universala

Editura Corint
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007; Numar de pagini : 64; Format : 21x30 cm; ISBN : 973-135-023-3

Recenzie Atlas scolar de istorie universala

Realizat cu mare grija pentru buna selectare a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu, Atlasul scolar de istorie universala reprezinta un auxiliar practic si extrem de valoros atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice implicate in predarea acestei discipline.

Veti regasi in paginile acestui atlas marile civilizatii ale omenirii, cresterea si decaderea imperiilor, marile miscari demografice, de la migratia popoarelor la colonizarea Lumii Noi, impactul ideilor revolutionare asupra hartii politice, conflictele armate majore si efectele lor de lunga durata.
Folosindu-l, veti face ca istoria sa prinda viata si sa se explice pe sine insasi, vorbind despre ceea ce a fost, este sau poate fi in viitor.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Atlas scolar de istorie universala", publicata in 2 categorii, Enciclopedii si atlase / Atlase, Istorie / Istorie universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Mihai Manea, Adrian Pascu, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Atlas scolar de istorie universala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlas scolar de istorie universala" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Atlas scolar de istorie universala

Produse similare si recomandari

Mic atlas de genetica
Aurora Mihail
9.90 RON
Atlasul geografic al lumii - The Times
trad. Geanina Radu
119.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlas scolar de istorie universala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mihai Manea

Mihai Manea a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, DicÅĢionar enciclopedic de termeni istorici, Dictionar enciclopedic de termeni istorici, Istoria romanilor. manual clasa a xii-a, Istorie, Personaje si personalitati ale istoriei-DICTIONAR ENCICLOPEDIC.

Adrian Pascu

Pe langa "Atlas scolar de istorie universala", autorul Adrian Pascu a publicat si Harta Romaniei in anii 1918-1940.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter