Atlas geografic scolar

Atlas geografic scolar

Editura All
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Atlas geografic scolar

Atlasul geografic scolar este un instrument excelent in studiul geografiei, la scoala si acasa. Include hărţi digitale clare, uşor de folosit, informaţii de ultimă oră, atent verificate şi un capitol dedicat ţărilor cu care se învecinează România, cu o privire specială asupra Republicii Moldova.

  • Denumirile oficiale ale localităţilor, dublate de forma uzuală în limba română (pe hărţile regionale şi subregionale);
  • Prezentarea localităţilor în funcţie de numărul de locuitori, pe baza ultimelor date statistice naţionale şi internaţionale;
  • Detalii ale reliefului continental şi submarin;
  • Râuri şi fluvii ierarhizate în funcţie de debitul mediu.

Atlasul se adresează cadrelor didactice de specialitate, elevilor  şi studenţilor.

Cartea "Atlas geografic scolar" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Atlase si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Constantin Furtuna si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Atlas geografic scolar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlas geografic scolar" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: august 2011
ISBN: 978-973-684-650-2
Pagini: 64
Format: 21 x 29,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Atlas geografic scolar

Produse similare si recomandari

Mic atlas de pasari
Aurora Mihail
9.90 RON
Atlas - Corpul uman
Steve Parker
35.00 RON
Mic atlas de ecologie
Aurora Mihail
9.90 RON
Atlas zoologic scolar
Zoe Partin
27.50 RON
Atlas geografic
Marius Lungu
12.50 RON
Primul meu atlas geografic
Octavian Mandrut
27.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlas geografic scolar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Furtuna

Constantin Furtuna a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Grefierul. Culegere de texte, Managementul administrativ-judiciar, Atlas rutier si turistic. Romania si Republica Moldova, Geografie. Manual pentru clasa a-12-a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter