Atlas de anatomie umana, Netter 2008 : editia a IV - a

Atlas de anatomie umana, Netter 2008 : editia a IV - a

Editura Callisto
545,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 978973872617; publicat in 2008; 570 pagini; coperta cartonata

Recenzie Atlas de anatomie umana, Netter 2008 : editia a IV - a

Atlasul lui Frank Netter include poze ale fiecarei componente a corpului uman, in diferite ipostaze si diferita grade ale disectiei. Talentul Dr. Netter de a reproduce elemente de anatomie este evident si de netagaduit. Dar, daca analizati mai atent, veti descoperi ca altalul Netter este, de fapt, si un compediu de functii. Nervi, schitati cu galben, se termina exact in muschii pe care-i deservesc. Tendoanele sunt intotdeauna pozitionate corect si directia fibrelor este intotdeauna detaliata cu grija. Fiecare variatie non-standard a unei functii (functia duala sympathetic/parasympathetic a nervului Vidian, sau efectul pulley pe nervul trochlear) este clar evidentiata. Netter exceleaza si in variatii, prezentand, de exemplu, 11 variatii normale ale conductelor hepatice.

Alternativele sunt putine si mult mai imprecise. Pernkopf este citat ca principalul rival al atlasului Netter, insa experimentele sale pe persoanele vii incarcerate in lagarele de concentrare naziste, il discrediteaza pe motive morale. Alte atlase, mult mai putin detaliate sint cele ale lui Grant si ale lui Gary.

Atlasul Netter este folosit si de foarte multi artisti, ca sursa de inspiratie. Daca aveti vre-un interes in anatomia umana, altasul Netter este indispensabil.

Cartea "Atlas de anatomie umana, Netter 2008" a fost publicata in categoria Medicina / Alte specialitati medicale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Frank H. Netter si a fost publicata de editura Callisto. Se poate cumpara cartea Atlas de anatomie umana, Netter 2008 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlas de anatomie umana, Netter 2008" este de 545 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Atlas de anatomie umana, Netter 2008 : editia a IV - a

Produse similare si recomandari

Esentialul in obstetrica
Dimitrie Nanu
49.00 RON
Atlas de electrofiziologie
Dragos Cozma, Stefan Iosif Dragulescu
21.80 RON
Kinetoterapia pe intelesul tuturor
Elena Engrich
33.79 RON

Comentarii si recenzii

1. Atlas de anatomie umana, Netter 2008 : editia a IV - a de ralu la 21.03.2012

Un student la arte plastice, devenit ulterior student la medicina, unde ii surprindea pe doctori cu desenele sale realistice si precise - F.H.Netter. Un atlas de anatomie aproape complet, un must have al oricarui student la medicina si nu numai.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlas de anatomie umana, Netter 2008 : editia a IV - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frank H. Netter

Pe langa "Atlas de anatomie umana, Netter 2008 : editia a IV - a", autorul Frank H. Netter a publicat si Atlas of human anatomy.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter