Atlas cu abtibilduri - Dinozauri

Atlas cu abtibilduri - Dinozauri

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Atlas cu abtibilduri - Dinozauri

Atlasul include peste 250 de abtibilduri. De asemenea include si o harta de perete.

Cu ajutorul acestui material copiii vor descoperi lumea fascinanta a dinozaurilor. Copiii vor fi incantati sa afle mai multe despre dinozauri si locurile in care au trait, in timp ce lipesc abtibildurile pe harta de perete.

Aceasta carte este o lucrare de referinta incantatoare, perfecta pentru orice copil.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Atlas cu abtibilduri - Dinozauri", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti cu Autocolante, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Sofija Stefanovic si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Atlas cu abtibilduri - Dinozauri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atlas cu abtibilduri - Dinozauri" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2011
ISBN: 9786068255026
Pagini: 16
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Atlas cu abtibilduri - Dinozauri

Produse similare si recomandari

Corpul uman - carte cu abtibilduri
Liz Leask
26.16 22.99 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atlas cu abtibilduri - Dinozauri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sofija Stefanovic

Deocamdata in afara de "Atlas cu abtibilduri - Dinozauri", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sofija Stefanovic.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter