Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! : Editia a IV-a

Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! : Editia a IV-a

Editura Curtea Veche
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti-Cheie

Recenzie Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! : Editia a IV-a

„Conţinutul acestei cărţi pare să fie povestea vieţii mele. Şi eu am trecut printr-o perioadă grea, demoralizantă. Într-o zi m-am hotărât să-mi schimb viaţa schimbându-mi gândirea. Am citit cărţi despre atitudine şi am ascultat casete motivaţionale până când am reuşit cu adevărat să-mi schimb gândurile şi viaţa.

Cu ani în urmă, mi-am luat angajamentul de a-mi ajuta semenii, întrucât mi-am dat seama că noi suntem cei care ne croim propriile destine. Jeff Keller a reuşit un lucru extraordinar aşternând aceste „lecţii“ pe hârtie, în timp ce mie mi-au trebuit ani să ajung să le învăţ singură. El a reuşit să vă ofere o carte uşor de citit, o adevărată capodoperă motivaţională care vă învaţă cum să atingeţi adevărata fericire. Vă recomand cu multă căldură Atitudinea este totul.“
Crystal Rose - Autoarea volumului The Turning Point

Jeff Keller a absolvit Hamilton College în 1976 şi a obţinut o diplomă în drept la Hofstra University School of Law în 1980. A practicat avocatura vreme de 10 ani, înainte de a se dedica unei cariere în domeniul motivaţional.
Astăzi este considerat un orator şi un autor de succes. Vreme de 20 de ani, a susţinut prezentări pline de inspiraţie pe tema atitudinii şi a dezvoltării personale, fiind solicitat atât de oamenii de afaceri, cât şi de instituţiile educaţionale şi de asociaţiile profesionale. Este membru al National Speakers Association.
Keller a redactat, timp de 14 ani, un buletin informativ intitulat Attitude is Everything Newsletter, care a primit aprecieri favorabile din partea unor autori renumiţi în domeniu, precum Zig Ziglar şi dr. Norman Vincent Peale.

De asemenea, este iniţiatorul unei publicaţii lunare intitulate The Monthly Motivator, care are rolul de a consolida atitudinea pozitivă şi principiile succesului. Aceste două publicaţii au ghidat mii de oameni în demersul de a-şi explora potenţialul şi de a-şi depăşi limitele. Mai mult, Keller a creat un program video intitulat Your Path to Greatness, dar şi un program audio cunoscut sub numele de Success from Soup to Nuts. Articolele scrise de el au apărut atât în presa americană, cât şi în cea internaţională.

În prezent, este preşedintele companiei Attitude is Everything, Inc., pe care a fondat-o în 1987 şi care furnizează o întreagă serie de obiecte inscripţionate, pline de culoare, destinate să inspire o atitudine pozitivă — acasă, la şcoală şi la serviciu. În cadrul acestei companii, Jeff Keller colaborează cu diverse organizaţii ce doresc să-şi sprijine liderii şi managerii pentru a deveni persoane pozitive.

Cartea "Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata!" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jeff Keller si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata!" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-292-8
Pagini: 168
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! : Editia a IV-a

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! : Editia a IV-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeff Keller

Pe langa "Atitudinea este totul. Schimba-ti atitudinea... si iti vei schimba viata! : Editia a IV-a", autorul Jeff Keller a publicat si Atitudinea este totul.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter