Atitudinea este totul : 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune. Editie revizuita

Atitudinea este totul : 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune. Editie revizuita

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Atitudinea este totul : 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune. Editie revizuita

Atitudinea este 100% din tot ceea ce faci!

In acest climat de incertitudine, sunt convins mai mult decat oricand ca oamenii trebuie sa stie cum sa-si controleze si sa imbunatateasca viata printr-o atitudine mentala pozitiva. Nu este un secret faptul ca viata pare sa ne recompenseze cel mai mult atunci cand privim lumea avand o atitudine pozitiva. Dar, deindata ce intampinam vreo dificultate sau ne confruntam cu vreo dilema, aceasta informatie pare a fi stearsa din mintea noastra....

Retine ca adevarata ubnastare nu se masoara in valoarea posesiunilor materiale sau prin locul pe care-l ocupi intr-o ierarhie, ci prin spiritul care salasluieste in tine. Succesul este o atitudine. Iti urez o calatorie super-fantastica in descoperirea Atitudinii care Este Totul. - Keith Harrell

Cartea "Atitudinea este totul" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Keith Harrell si a fost publicata de editura Business Tech. Se poate cumpara cartea Atitudinea este totul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Atitudinea este totul" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9789738495616
Pagini: 286
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Atitudinea este totul : 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune. Editie revizuita

Produse similare si recomandari

Factorul IMPULS
Nick Tasler
30.01 27.01 RON
Curajul de a reusi
Ruben Gonzalez
35.00 RON
Limbajul trupului
Tonya Reiman
25.00 22.50 RON
Chiar si vulturii au nevoie de un imbold
Davis McNally
25.00 20.00 RON
Esenta realizarii sinelui
Swami Kriyananda (J. Donald Walters)
24.00 13.50 RON
Inteligenta emotionala
David R. Caruso, Peter Salovey
39.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Atitudinea este totul : 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune. Editie revizuita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Keith Harrell

Pe langa "Atitudinea este totul : 10 pasi pentru transformarea atitudinii in actiune. Editie revizuita", autorul Keith Harrell a publicat si Cele mai bune lectii de leadership, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter