Astrologia medicala chineza si indiana

Astrologia medicala chineza si indiana

Editura Daksha
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Astrologia medicala chineza si indiana

Lucrarea reprezintă, în primul rând, o introducere în două mari tradiţii spirituale ale lumii – cea chineză şi cea indiană, prin intermediul sistemelor astrologice specifice fiecăreia dintre cele două culturi. Sunt două tradiţii complementare, focalizate fie pe aspectele materiale şi bioenergetice (cea chineză), fie pe elementele spirituale elevate, ezoterice (cea indiană).

În paginile cărţii, cititorul poate descoperi, cu uimire, că „astrologia chineză” nu se rezumă la zodiacul chinezesc, ci constă în 3-4 sisteme astrologice diferite (Astrologia Stelei Purpurii, Astrologia stelelor zburătoare, Stâlpii destinului, etc.), dar care au fundamente comune, fiind prezentate multiple elemente inedite, care sunt absente (comparativ) în astrologia europeană. Autorul, in special datorită formaţiei sale medicale, insistă asupra aplicaţiilor în domeniul sănătăţii ale acestor ramuri astrologice, făcând apel la noţiuni de medicină tradiţională chineză (în care se face o introducere complexă, spre informarea cititorilor). Este adusă în discuţie şi arta străveche Feng-Shui (ştiinţa vântului şi apei), înţeleasă ca o astrologie aplicată formelor concrete. Unele noţiuni sau informaţii legate de ramurile astrologiei chineze sunt prezentate în premieră în literatura de specialitate românească.

Partea a doua a cărţii este consacrată astrologiei indiene şi aplicaţiilor acesteia în problemele de sănătate, conexiunile fiind realizate prin intermediul medicinei tradiţionale indiene, numite şi Ayur-Veda.

În ansamblu, cartea reprezintă o invitaţie la o profundă şi universală cunoaştere şi autocunoaştere, din perspective neobişnuite, dar valabile, în vederea atingerii echilibrului, purităţii, armoniei interioare şi exterioare, care constituie paşi către atingerea fericirii şi împlinirii fiecărei fiinţe umane.

Cartea "Astrologia medicala chineza si indiana" a fost publicata in categoria Paranormal / Astrologie, semne zodiacale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Sorin Bratoveanu si a fost publicata de editura Daksha. Se poate cumpara cartea Astrologia medicala chineza si indiana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Astrologia medicala chineza si indiana" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-1965-21-5
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: astrologie medicala , chineza , indiana

Pret Astrologia medicala chineza si indiana

Produse similare si recomandari

Zodiac erotic
Daniela Toma
6.90 RON
Zodiac de buzunar
Daniela Toma
9.90 RON
O viziune pentru 2012
John L. Petersen
25.00 RON
Astrologia medicala chineza si indiana
Sorin Bratoveanu
18.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Astrologia medicala chineza si indiana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sorin Bratoveanu

Sorin Bratoveanu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Astromedicina – Cheile astrologice ale terapiei bolilor, Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze, Tainele astrologiei ezoterice si provocarile mileniului 3, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter