Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze

Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze

Editura Daksha
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze

Astrologia iniţiatică este una din ramurile ezoterice, spirituale ale astrologiei generale, alături de astrologia evolutivă, de cea kabbalistică, sau de astrologia magică.

În paginile acestei lucrări cititorul este condus, progresiv, prin poarta cunoaşterii secrete, care îi permite să cunoască elemente de profunzime despre notiuni aparent familiare: semne zodiacale, planete, case terestre. Descoperim astfel, că principiile fundamentale deja cunoscute şi accesibile despre astrologie reprezintă doar prima treaptă a unei scări simbolice iniţiatice, a cărei ultimă treaptă se regăseste în divinitate.

Fiecare zodie, planetă, casă conţine chei simbolice, care permit deschiderea unor labirinturi către ceea ce numim misterul grădinii interioare.

Autorul analizează elemente inedite precum Geea, Vulcan, Soarele negru si prezintă în mod coerent şi practic arhetipurile din sufletele noastre.

În final, autorul schitează Razele iniţiatice, ce reprezentă chei fundamentale de evoluţie personală, în strânsă conexiune cu astrologia.

Cititorul va fi initiat si transformat în viziunea sa interioară după ce va studia dezvăluirile despre Arcane.

Cartea "Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze" a fost publicata in categoria Paranormal / Astrologie, semne zodiacale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Sorin Bratoveanu si a fost publicata de editura Daksha. Se poate cumpara cartea Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-1965-30-7
Pagini: 200
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: astrologie

Pret Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze

Produse similare si recomandari

Zodiac erotic
Daniela Toma
6.90 RON
Zodiac de buzunar
Daniela Toma
9.90 RON
O viziune pentru 2012
John L. Petersen
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Astrologia initiatica: simboluri, arhetipuri, raze. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sorin Bratoveanu

Sorin Bratoveanu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Astromedicina – Cheile astrologice ale terapiei bolilor, Astrologia medicala chineza si indiana, Tainele astrologiei ezoterice si provocarile mileniului 3, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter