Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata

Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata

Editura Corint
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata

Această carte se deosebeşte de majoritatea lucrărilor convenţionale despre al Treilea Reich deoarece susţine, cu argumente, că nazismul a fost mai mult decât un fenomen sociopolitic. A fost manifestarea personalităţii malefice a Führerului.

Adolf Hitler a exercitat o fascinaţie morbidă asupra câtorva generaţii şi probabil va continua să captiveze multe altele, în primul rând pentru că ascensiunea şi prăbuşirea sa – şi ale ţării pe care a condus-o – ţin de domeniul incredibilului. Nu era un om foarte educat, nu promitea mari „realizări”, iar în artă s-a dovedit a fi un talent mediocru. Şi totuşi, el a ajuns să conducă un popor cult, care a dat mulţi oameni de geniu.

Folosind o mare varietate de surse, dar mai ales fotografii de epocă, unele inedite, Paul Roland aduce lucruri noi despre personalitatea acestui om care a influenţat atât de nefast istoria secolului al XX-lea.

Paul Roland s-a născut la 6 septembrie 1959 în Kent, Marea Britanie. Este cantautor, jurnalist şi scriitor pasionat de istoria celui de-al Treilea Reich, dar şi de fenomenele paranormale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata", publicata in 2 categorii, Istorie / Istorie universala, Istorie / Al doilea razboi mondial, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Paul Roland si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-652-5
Pagini: 208
Format: 16 x 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata

Produse similare si recomandari

Al treilea Reich
Richard Evans
59.99 RON
Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ascensiunea si prabusirea lui Adolf Hitler. NAZISMUL. O istorie ilustrata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paul Roland

Paul Roland a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, REINCARNAREA, Reincarnarea : Marturii ale unor oameni care isi amintesc vieti trecute.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter