De-as avea un sot cat o musca

De-as avea un sot cat o musca

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Strada Fictiunii Contemporan

Recenzie De-as avea un sot cat o musca

Privite din perspectiva femeii, iubirile şi căsniciile sunt eliberate de tabuuri şi nu ezită să surprindă. Soţia unui imam, a unui pitic, a unui ţigan, a unui beţiv, a unui negustor, a unui poet, a unui incapabil, soţia a doua, soţia tânără, soţia înţeleaptă – sunt toate diferite, dar spun o singură poveste: a eternului feminin care învinge toate piedicile. Fără nicio legătură între ele, poveştile-scenarii ţesute de Hatice Meryem alcătuiesc un superb mozaic al destinelor, aşezat pe un fundament cultural exotic şi miraculos.

„Cartea scrisă de Hatice Meryem este o critică a societăţii ţesută prin mecanismul unui umor muşcător.” - Publishing Perspectives

Cartea "De-as avea un sot cat o musca" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Hatice Meryem si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea De-as avea un sot cat o musca prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "De-as avea un sot cat o musca" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-724-381-2
Pagini: 104
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret De-as avea un sot cat o musca

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea De-as avea un sot cat o musca. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Hatice Meryem

Deocamdata in afara de "De-as avea un sot cat o musca", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Hatice Meryem.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter