Arta supravietuirii

Arta supravietuirii

21,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie & Psihanaliza

Recenzie Arta supravietuirii

In fel sa supravietuiesti in conditii extreme, care sunt primele masuri care trebuie luate obligatoriu atunci cand te pomenesti intr-o situatie-limita, abc-ul celor care sunt la un pas de o catastrofa, scris intr-un limbaj accesibil, antrenant, cu sufletul la gura de un scriitor stapan pe lumea lui, dar si pe cei care au gustul riscului in sange.

Cartea "Arta supravietuirii" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Constantin Tataru si a fost publicata de editura Ideea Europeana. Se poate cumpara cartea Arta supravietuirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arta supravietuirii" este de 21.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-594-097-0
Pagini: 680
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arta supravietuirii

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arta supravietuirii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Tataru

Deocamdata in afara de "Arta supravietuirii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Constantin Tataru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter