Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini

Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini

17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini

Cadrul vegetal decorativ din preajma unei case de vacanta, a unei pensiuni, hotel sau alt obiectiv turistic, rezidential, a unei întreprinderi agro-industriale, sau chiar mica gradina de lânga casa este vital din mai multe puncte de vedere:

- asigura o purificare a aerului si o protectie fata de factorii climatici nefavorabili, - mentine un tonus ridicat celor ce nu neglijeaza acest lucru, - ofera o activitate lucrativ recreativa placuta,

- poate reprezenta o carte de vizita elocventa. Folosirea vegetatiei autohtone, sau bine adaptata la noi, specularea formei, taliei si culorilor plantelor decorative, integrarea lor în peisajul înconjurator si în stilul arhitectural al constructiei, cât si etalarea lor un timp mai îndelungat, sunt principalele elemente în conceptiile prezentate.

Dintre stilurile peisagere mai cunoscute, autorul se opreste la cel rustic, de mare actualitate si care ofera o multime de posibilitati de realizare. Lucrarea contine principii generale de care trebuie sa se tina seama în amenajarile peisagere rustice.

Cartea "Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini" a fost publicata in categoria Agricultura / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Adrian Margarit si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-7925-79-3
Pagini: 100
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: arta peisagera

Pret Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini

Produse similare si recomandari

Daunatori in casa si gradina
Untersteiner Hubert
11.50 RON
Cresterea porcilor. Manual
Liz Shankland
35.00 RON
101 informatii esentiale. Bonsai
Harry Tomlinson
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Margarit

Adrian Margarit a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Arbusti decorativi exotici, Flori de apartament, terase si balcoane, Plante decorative urcatoare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter