Arta mantuirii

Arta mantuirii

Editura For You
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Arta mantuirii

Vreme de decenii, cercetătorii spirituali moderni au făcut experimente şi au studiat o mulţime de autori şi religii, dar Stuart Wilde consideră că, spre sfârşitul unei lungi călătorii spirituale, cu toţii căutăm acelaşi lucru: mântuirea. Niciunul dintre noi nu este perfect şi, cu toate acestea, acceptând imperfecţiunea şi împăcându-ne cu ea, devenim o fiinţă completă, care conţine atât o latură luminoasă, cât şi una întunecată.

Aşa cum spune Stuart, mulţi mistici, sfinţi şi chiar şi indienii Hopi au prezis o epocă a iluminării – şi, după părerea mea, ei nu se înşeală. Această epocă a sosit şi, odată cu ea, a apărut o serie întreagă de fenomene fascinante, nemaivăzute niciodată până acum. Păşim într-o eră magică... era iertării”.

Abia atunci când turnul de fildeş al ideilor ego-ului se dărâmă, putem deveni smeriţi într-un mod nou, permiţându-ne să devenim noi înşine cei adevăraţi, sinceri, plini de compasiune şi liberi. În această carte fascinantă, Stuart demonstrează că procesul mântuirii şi al iertării vine odată cu acceptarea, în inima noastră, a celor Trei Graţii: blândeţea, generozitatea şi respectul.

Autorul şi lectorul Stuart Wilde este un mistic urban, un vizionar modern. A scris şaptesprezece cărţi despre conştienţă şi conştiinţă, care au fost traduse în cincisprezece limbi.

"Două benzi ale răului După cum am mai spus, două benzi de întuneric protejează celestul. Este o chestiune oarecum tehnică, aşa că mă voi strădui să dau explicaţii cât mai simple...." Continuare...

"Mişcări eterice pentru procesarea şi transcenderea fricii Mai întâi, n-ar trebui să vă fie niciodată ruşine de fricile voastre. Noi, oamenii, suntem mici şi fragili, aruncaţi..." Continuare...

Cartea "Arta mantuirii" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Stuart Wilde si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Arta mantuirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arta mantuirii" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-1701-62-2
Pagini: 205
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arta mantuirii

Produse similare si recomandari

Intrarea pe calea iluminarii
Santideva
21.00 RON
Cum sa fii fericit tot timpul
Yogananda Paramhansa
15.00 RON
De vorba cu Angel Talking with Angel
Evelyn Elsaesser-Valarino
15.00 RON
Sfarsitul timpului. Editia a II - a
J. Krishnamurti, David Bohm
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arta mantuirii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Stuart Wilde

Stuart Wilde a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Al saselea simt, Certitudini, imboldul, Forta si miracole, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter