Arta culinara pentru studiosi : Bucatarie stiintifica. Trucuri nemaipomenite si mancare buna

Arta culinara pentru studiosi : Bucatarie stiintifica. Trucuri nemaipomenite si mancare buna

Editura Paralela45
25,00 Lei

Info

Colectia: BUCATARIA MEA

Recenzie Arta culinara pentru studiosi : Bucatarie stiintifica. Trucuri nemaipomenite si mancare buna

Cartea "Arta culinara pentru studiosi" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de Jeff Potter si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Arta culinara pentru studiosi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arta culinara pentru studiosi" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arta culinara pentru studiosi : Bucatarie stiintifica. Trucuri nemaipomenite si mancare buna

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arta culinara pentru studiosi : Bucatarie stiintifica. Trucuri nemaipomenite si mancare buna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jeff Potter

Deocamdata in afara de "Arta culinara pentru studiosi : Bucatarie stiintifica. Trucuri nemaipomenite si mancare buna", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jeff Potter.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter