Arta de a-ti face datorii

Arta de a-ti face datorii

Editura Art
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Arta de a-ti face datorii

Asadar, sa-ti faci datorii si sa nu poti plati pe urma - iata fundamentul ordinii sociale, infernul si paradisul oricarei banci. Un  pamflet savuros care demonteaza cu meticulozitate si umor mecanismele de functionare ale societatii noastre. Desi scris la inceputul secolului al XIX-lea, nu necesita nici un efort in plus pentru a intelege ca bancile raman aceleasi, doar debitorii se schimba.

Morala este simpla: cu totii ajungem sa avem datorii la un moment dat, dar sa faci asta fara metoda si fara stil e o blasfemie! Asa ca, in loc sa ne chinuim sa scapam de ele, mai bine am invata cum sa le facem "ca la carte".

Cartea "Arta de a-ti face datorii" a fost publicata in categoria Beletristica / ChickLit si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Jacques-Gilbert Ymbert si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Arta de a-ti face datorii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arta de a-ti face datorii" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-124-466-2
Pagini: 127
Format: 12 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arta de a-ti face datorii

Produse similare si recomandari

Clubul privat
Leonie Fox
32.95 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
Casatorie din interes
Chris Manby
17.10 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arta de a-ti face datorii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jacques-Gilbert Ymbert

Deocamdata in afara de "Arta de a-ti face datorii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jacques-Gilbert Ymbert.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter