Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes

Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes

Editura Gramar
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 5 din seria Arsene Lupin

Recenzie Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes

- Exista un om, numai unul dupa parerea mea, in afara de dumneavoastra, care ar putea sa lupte cu Lupin si sa il faca sa ceara indurare. Monsieur Ganimard, v-ar deranja prea tare daca am cere ajutorul lui Herlock Sholmes?

- Intrebarea este, va avea Herlock Sholmes mai mult succes? Sper, pentru ca am cea mai mare admiratie pentru el... totusi... este putin probabil...

- Este putin probabil ca el sa reuseasca?

- Asa cred. Consider ca un duel intre Herlock Sholmes si Arsene Lupin se poate termina intr-un singur fel. Englezul va fi infrant.

-In orice caz, se poate baza pe ajutorul dumneavoastra?

- Desigur, madame. Il voi ajuta cu tot ce imi sta in putere.

- Ii cunoasteti adresa?

- Da, strada Parker, numarul 219.

"Episodul doi - Lampa evreiască Capitolul 1 Herlock Sholmes şi Wilson stăteau unul lângă celălalt în faţa şemineului din sufrageria lui Sholmes. Pipa marelui detectiv se stinsese...." Continuare...

"A doua arestare a lui Arsene Lupin Miercuri dimineaţă la ora opt, douăsprezece trăsuri de mutat mobilier blocau strada Crevaux, din bulevardul Bois de Boulogne până în bulevardul..." Continuare...

Cartea "Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes" a fost publicata in categoria Beletristica / Romane politiste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Maurice Leblanc si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 255
ISBN: 978-973-1973-76-0
Pagini: 212
Format: 20 x 14 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes

Produse similare si recomandari

Ford County
John Grisham
39.99 RON
SAS 107. Al-Qaida ataca! 2
De Villiers Gerard
23.00 RON
Bufnita de plastic
Michael Connelly
33.90 RON
Misterul tabloului
Nora Roberts
34.90 RON
Crima din Orient Express
Agatha Christie
24.99 RON
Agentul secret
Joseph Conrad
21.00 RON
Agatha Christie. Jurnalul secret
John Curran
54.99 RON
Maestrul
John Grisham
27.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Maurice Leblanc

Maurice Leblanc a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Confesiunile lui Arsene Lupin, Extraordinarele aventuri ale lui Arsene Lupin, Arsene lupin, Arsene Lupin in Ochiul Acului, Arsene Lupin si dopul de cristal, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Arsene Lupin

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter