Armonia din farfurie. Editie de buzunar

Armonia din farfurie. Editie de buzunar

Editura Corint
13,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Armonia din farfurie. Editie de buzunar

O viaţă echilibrată şi o alimentaţie armonioasă – acestea sunt recomandările făcute de autorii cărţii de faţă, romanciera Maryse Wolinski şi medicul nutriţionist Laurent Chevallier, ambii gurmanzi, dar atenţi totodată să-şi menţină o bună formă fizică.

Clară, precisă, uşor de consultat şi analizând principalele etape din viaţa femeii, cartea ne propune un gen nou de abordare a acestei problematici, sfătuindu‑ne cum să ne controlăm apetitul, să alungăm obo­seala, să prevenim diferite suferinţe sau boli, să mâncăm ce trebuie în timpul sarcinii sau a perioadelor stresante, să ne păstrăm pielea frumoasă şi o siluetă atrăgătoare, indiferent de vârstă.

Armonia din farfurie oferă soluţii pentru găsirea unei atitudini pozitive faţă de problemele alimentaţiei, ajutându-ne astfel să ne regăsim zâmbetul şi plăcerea de a trăi.

Cartea "Armonia din farfurie. Editie de buzunar" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Nutritie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Maryse Wolinski, Laurent Chevallier, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Armonia din farfurie. Editie de buzunar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Armonia din farfurie. Editie de buzunar" este de 13.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Armonia din farfurie. Editie de buzunar

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Armonia din farfurie. Editie de buzunar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Maryse Wolinski

Pe langa "Armonia din farfurie. Editie de buzunar", autorul Maryse Wolinski a publicat si Armonia din farfurie.

Laurent Chevallier

Laurent Chevallier a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Alimentele : Adevar si impostura, Armonia din farfurie.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter