Arizona market. Sclavia sexuala in Europa

Arizona market. Sclavia sexuala in Europa

Editura All
12,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Arizona market. Sclavia sexuala in Europa

…cei doi torţionari ai mei erau în prima linie, cu o cameră de filmat. Atmosfera era de coşmar. Apoi cineva a dat ordin câinilor să atace. Au filmat totul…

Arizona Market este locul în care se pot cumpăra de toate… Şi când spun „de toate”, vreau să spun chiar „de toate”. Aşa descrie Anika, o tânără din Republica Moldova, locul în care îşi începe „educaţia” de prostituată. Acesta este însă doar punctul de pornire al unui întreg lanţ de umilinţe din care încearcă să scape, indiferent de consecinţe.

O poveste reală, dintr-un jurnal, care ne introduce într-o lume cunoscută doar la suprafaţă, unde viaţa umană are un preţ bine stabilit între cumpărător şi vânzător.

Kenneth R. Norton s-a născut în Dublin în 1964, este de profesie sociolog şi urmăreşte cu atenţie fenomenul prostituţiei şi al traficului de carne vie. Fotograf  amator şi de curând scriitor, trăieşte şi munceşte la Milano. Interesul lui pentru „sclavele sexului” a apărut odată cu citirea unui articol apărut într-un cotidian britanic.

După ani de cercetare asupra subiectului şi culegere de informaţii, întâlnirea întâmplătoare cu o fată din Republica Moldova, victimă a traficului uman, l-a îndemnat pe Kenneth R. Norton să scrie această poveste tulburătoare a unei prostituate care a trăit o astfel de experienţă traumatizantă.

"Milano - Italia (iulie 2002-februarie 2003) Am ajuns în sfârşit la Milano. Ce calm şi curat era Milano, aproape onorabil noaptea. Ce căutam eu într-un loc ca ăsta, mă întrebam...." Continuare...

"Poznan - Varşovia - Kowel Ajunsă la Lvov, panorama s-a schimbat. Nu doar cea peisagistică, acum mărginită de construcţii urâte, pătrate şi uneori ridicate pe jumătate, dar şi cea umană...." Continuare...

Cartea "Arizona market. Sclavia sexuala in Europa" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Kenneth R. Norton si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Arizona market. Sclavia sexuala in Europa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arizona market. Sclavia sexuala in Europa" este de 12.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 973-724-364-1
Pagini: 104
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arizona market. Sclavia sexuala in Europa

Produse similare si recomandari

Trans-Atlantic
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Schite
Virginia Woolf
22.99 RON
Rinocerul
Colin Forbes
27.99 RON
Caravana Dragostei
Linda Snow
7.00 RON
Forte irezistibile
Danielle Steel
25.00 RON
Avatar si incarnare
Geoffrey Parrinder
12.00 RON
Societatea spectacolului
Guy Debord
19.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arizona market. Sclavia sexuala in Europa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kenneth R. Norton

Deocamdata in afara de "Arizona market. Sclavia sexuala in Europa", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kenneth R. Norton.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter