Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a

Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a

Editura Paralela45
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: MATE 2000

Recenzie Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a

Lucrare elaborata in conformitate cu programele scolare in vigoare si avizata de Comisia de Matematica din Ministerul Educatiei si Cercetarii cu nr. 36684/1996, nr. 25216/1999 si nr. 4686/2003 pentru folosirea in calsa si pregatirea suplimentara a elevilor.

Seria de teste cu probleme sugestiv intitulata MATE 2000+ si-a castigat prestigiul printre profesorii de matematica si elevi de-a lungul anilor. Fiecare noua editie si-a imbunatatit calitatea si continutul. A devenit astfel o serie de volume indispensabile pentru pregatirea la clasa, precum si a examenelor nationale iar ultimele editii reflecta puternic tendinta educatiei matematice moderne de a fi indreptata spre construirea gandirii modelelor corecte pe care nu numai stiinta le ofera omului actual, ci si viata de zi cu zi. - Prof. univ. dr. Radu Gologan, presedinte al Societatii de Stiinte Matematice din Romania

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a V-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Radu Gologan, Dan Zaharia, Maria Zaharia, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-47-1345-5
Pagini: 160
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012
Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Dumitru Savulescu
12.00 RON
Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I
Catalin Stanica, Dumitru Savulescu, Ion Rosu, Marius Perianu
12.00 RON
English for children. Starters
red. Diana Piscarac
26.00 RON
Limba romana pentru clasa a V - a. Exercitii
Daniela Ionescu, Florin Ionescu
15.00 RON
Istorie. Manual pentru clasa a V-a
Petre Zoe, L. Capita, Monica Dvorski, Carol Capita, Ioan Grosu
14.90 RON
Istorie. Manual pentru clasa a V-a
Balutoiu Valentin, Vlad Constantin, Zoe Petre, L. Capita, Monica Dvorski
14.90 RON
Aritmetica. Algebra. Geometrie
Maria Zaharia, Dan Zaharia, Sorin Peligrad
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a V-a, partea a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Radu Gologan

Radu Gologan a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Algebra, Geometrie, Clasa a VIII-a, Partea a II - a, Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a VI-a, partea a II - a, Elemente de analiza matematica vol.1+2 , Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele IV-VI, Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele IX-XII, Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele VII-VIII, Matematic─â (M1) : Manual pentru clasa a XI-a , Probleme de examen. Analiza matematica .

Dan Zaharia

Dan Zaharia a publicat inca 18 carti prezente in libraria noastra, Aritmetica. Algebra. Geometrie : Clasa a V - a, partea I, ALGEBRA. CLASELE XI-XII, ALGEBRA. GEOMETRIE. CLASA A V-A. PARTEA I. ANUL SCOLAR 2008-2009, ALGEBRA. GEOMETRIE. CLASA A VI-A. PARTEA I. ANUL SCOLAR 2008-2009, Aritmetica, Algebra, Geometrie pentru clasa a V-a, partea a II-a, Aritmetica, Algebra, Geometrie pentru clasa a VI-a, partea a II-a, ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa VI, partea a II-a , CAIETUL DE ASISTENTE AL DIRECTORULUI, ELEMENTE DE ALGEBRA LINIARA SI GEOMETRIE ANALITICA. CLASA A XI-A, ELEMENTE DE ALGEBRA. CLASA A XII-A, GHIDUL PRACTIC AL DIRECTORULUI UNITATII DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR, MATEMATICA. MANUAL PENTRU CLASA A XI-A, MATEMATICA. PREGATIREA TEZEI CU SUBIECT UNIC. CLASA A VIII-A. SEMESTRUL II, Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a VI-a, partea a II - a, ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa V, partea a II-a, Aritmetica. Algebra. Geometrie : Clasa a VI - a, partea I, Matematica M1. Manual pentru clasa a XI - a, Matematica.Pregatirea tezei cu subiect unic, cls.a VIII-a,semestrul I , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Maria Zaharia

Maria Zaharia a publicat inca 29 carti prezente in libraria noastra, MATEMATICA clasa IV. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER , Aritmetica. Algebra. Geometrie : Clasa a V - a, partea I, Matematica. Caiet pentru timpul liber. Clasa a VI - a : Editia a IV - a, Matematica. Caiet pentru timpul liber. Clasa a VII - a : Editia a III - a, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, ALGEBRA. GEOMETRIE. CLASA A V-A. PARTEA I. ANUL SCOLAR 2008-2009, ALGEBRA. GEOMETRIE. CLASA A VI-A. PARTEA I. ANUL SCOLAR 2008-2009, Aritmetica, Algebra, Geometrie pentru clasa a V-a, partea a II-a, Aritmetica, Algebra, Geometrie pentru clasa a VI-a, partea a II-a, ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa VI, partea a II-a , MATEMATICA clasa II. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER , MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA A II-A , MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA A III-A, MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA A IV-A, MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA A VI-A, MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA A VII-A, MATEMATICA. CAIET DE VACANTA. CLASA I, MATEMATICA. CONCURSURI BACAUANE, MATEMATICA. PREGATIREA TEZEI CU SUBIECT UNIC. CLASA A VII-A, SEMESTRUL II. CONFORM M.Ed.C.T 2008-20, MATEMATICA. PREGATIREA TEZEI CU SUBIECT UNIC. CLASA A VII-A. SEMESTRUL II, MATEMATICA. PREGATIREA TEZEI CU SUBIECT UNIC. CLASA A VIII-A, SEMESTRUL II. CONFORM M.Ed.C.T 2008-2, MATEMATICA. PREGATIREA TEZEI CU SUBIECT UNIC. CLASA A VIII-A. SEMESTRUL II, Aritmetica, Algebra, Geometrie, Clasa a VI-a, partea a II - a, ARITMETICA, ALGEBRA, GEOMETRIE, clasa V, partea a II-a, Aritmetica. Algebra. Geometrie : Clasa a VI - a, partea I, MATEMATICA clasa I. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER , MATEMATICA clasa III. CAIET PENTRU TIMPUL LIBER , Matematica. Pregatirea tezei cu subiect unic, cls.a VII-a,semestrul I, Matematica.Pregatirea tezei cu subiect unic, cls.a VIII-a,semestrul I , dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter