Aripile lui Icar

Aripile lui Icar

18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Aripile lui Icar

Autorul abordeaza tema capitularii unor scriitori in fata raului, capitulari manifestate in diferite grade, ca, de pilda, in cazul lui Celine, Eliade, Cioran, Knut Hamsun sau Ezra Pound, Sartre, Aragon sau Brecht. Concluziile – nuantate – converg spre o constatare ce tine de domeniul evidentelor: un mare scriitor – vinovat sub raport civic – ramane mereu un mare scriitor, chiar daca acesta este contestat.

Cartea "Aripile lui Icar" a fost publicata in categoria Stiinte / Filologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Damian Stanoiu si a fost publicata de editura Fundatia Culturala Ideea Europeana. Se poate cumpara cartea Aripile lui Icar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Aripile lui Icar" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Aripile lui Icar

Produse similare si recomandari

Gandeste
Simon Blackburn
29.90 RON
The Longman Anthology of British Literature: v. 1
David Damrosch, Christopher Baswell
116.10 RON
Textul descriptiv
Jean-Michel Adam, Jean Andre Petit
37.80 RON
Creativitatea in gandirea critica
Anthony Weston
13.50 RON
Jean Rousset sau pasiunea lecturii
Roger Fancillon
12.60 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Aripile lui Icar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Damian Stanoiu

Pe langa "Aripile lui Icar", autorul Damian Stanoiu a publicat si Duhovnicul maicilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter