Arheologia Habitatului urban targovistean : Secolele XIV-XVIII

Arheologia Habitatului urban targovistean : Secolele XIV-XVIII

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Arheologia Habitatului urban targovistean : Secolele XIV-XVIII

Facem o precizare extrem de necesară. Lucrarea nu are ca subiect abordarea cu predilectie a cercetării ansamblului Curtea domnească, dintr-un motiv foarte firesc. Sediul reşedinţei voievodale prezintă implicatii cu caracter national, existând ca entitate aparte la fel de importantă, pentru toate orasele Tării Românesti.

Prin calitătile care le-a detinut acest punct de referintă al Evului Mediu românesc, imensul bagaj de cunostinte adus de cercetarea arheologică pe o durată de 50 de ani, a impus un studiu monografic de amploare care de curând a văzut lumina tiparului cu titlul Târgoviste. Resedintă voievodală 1400-1700. Cercetări arheologice (1961-1986) autori: Constantinescu Nicolae, Ionescu Corneliu, Diaconescu Petru, Rădulescu Venera.

Cartea "Arheologia Habitatului urban targovistean" a fost publicata in categoria Stiinte / Arheologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Petru Virgil Diaconescu si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Arheologia Habitatului urban targovistean prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arheologia Habitatului urban targovistean" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-537-015-9
Pagini: 114
Format: A4
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arheologia Habitatului urban targovistean : Secolele XIV-XVIII

Produse similare si recomandari

Arheologia interzisa
Cremo Michael A
80.91 RON
Introducere in arheologie
Abigail Wheatley, Struan Reid
49.99 RON
Culturi preistorice din sud-vestul Statelor Unite ale Americii
Alexandra Comsa, Cristian Schuster, Alexandru Morintz
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arheologia Habitatului urban targovistean : Secolele XIV-XVIII. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petru Virgil Diaconescu

Deocamdata in afara de "Arheologia Habitatului urban targovistean : Secolele XIV-XVIII", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Petru Virgil Diaconescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter