Ardoare

Ardoare

Editura Leda
29,90 Lei

Info

Traducere de Liviana Tane; ISBN 973-102-195-9; Aparitie: 2010; Numar pagini: 192; Format: 13 x 20 cm

Recenzie Ardoare

Un basm pentru oameni mari, de o imaginatie debordanta, care celebreaza peisajele mirifice ale Italiei si excentricitatile italienilor. ARDOARE este o naratiune plina de rasuciri din condei, umor si delicii inedite.

Arcadio Carnabuci, un cultivator de maslini italian care se simte insingurat, sadeste cateva seminte ale iubirii, fara sa-si inchipuie nici o clipa ce haos vor declansa fructele magiei lui. Fernanda Ponderosa, femeia voluptuoasa din visurile sale, scapa neatinsa de vraja, in schimb Gezabel, o cataroaica vrednica, intre doua varste, se indragosteste de el din varfurile urechilor pana la copite. Dintr-odata, macelarul si brutarul cocheteaza cu ideea crimei pasionale, doctorul si asistenta lui se dedau la nebunii impreuna, iar un nou-nascut se transforma in inger. ARDOARE ! Pe cand satenii penduleaza intre iubire si razboi, cateva fenomene iesite din comun vin sa atate atmosfera si asa febrila, facand ca marile pasiuni sa se consume la temperaturi ce depasesc arsita verii meridionale.

LILY PRIOR este autoarea unor romane de succes, traduse in peste treizeci de limbi. Mare admiratoare a gastronomiei si culturii italiene, Prior a calatorit mult in Italia, mai ales in Sicilia. In limba romana i-a mai fost publicat romanul Cabaret si se afla in curs de aparitie La Cucina.

Cartea "Ardoare" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 17.03.2014. A fost scrisa de Lily Prior si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Ardoare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ardoare" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ardoare

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Lupul de stepa. Editie 2011
Hermann Hesse
34.99 RON
Romeo si Julieta
William Shakespeare
11.00 RON
Vertigo
Umberto Eco
149.90 RON
Crime si criminali celebri
Martin Edwards
45.00 RON
Poeme. In talmacirea lui Mircea Vulcanescu
Rainer Maria Rilke
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ardoare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lily Prior

Lily Prior a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cabaret, La Cucina.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter