Arbusti decorativi exotici

Arbusti decorativi exotici

18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Arbusti decorativi exotici

Multe persoane sunt atrase de plantele exotice, ce vin dintr-o lume, pentru noi misterioasa, dar cultura lor ascunde nenumarate secrete. De aceea multi au esuat in incercarea de a cultiva arbori decorativi exotici, necunoscand conditiile specifice din tarile de origine. Sa cultivam si sa ingrijim cat mai bine aceste minuni ale naturii.

Cartea "Arbusti decorativi exotici" a fost publicata in categoria Agricultura / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Adrian Margarit si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Arbusti decorativi exotici prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arbusti decorativi exotici" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-8966-21-5
Pagini: 104
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: arbusti , decorativ , exotic

Pret Arbusti decorativi exotici

Produse similare si recomandari

Daunatori in casa si gradina
Untersteiner Hubert
11.50 RON
Cresterea porcilor. Manual
Liz Shankland
35.00 RON
Arbusti decorativi exotici
Adrian Margarit
18.00 RON
101 informatii esentiale. Bonsai
Harry Tomlinson
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arbusti decorativi exotici. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Margarit

Adrian Margarit a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini, Flori de apartament, terase si balcoane, Plante decorative urcatoare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter