Arbitrajul intern si international

Arbitrajul intern si international

39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Tratate si cursuri universitare

Recenzie Arbitrajul intern si international

Aceasta este cartea de pe care mi-aş fi dorit să studiez în anii facultăţii sau din care să mă informez, mai târziu, în avocatură. Bine structurată, uşor de folosit, fără discuţii teoretice lipsite de finalitate practică, aplicată, orientată spre dificultăţile ridicate de interpretare, însoţită de actele normative incidente.

Cursul Arbitrajul intern si international va fi un instrument mai ales pentru cei implicaţi (părţi, avocaţi, consilieri juridici, arbitri) în procedurile de arbitraj desfăşurate în faţa Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Lucrarea oferă informaţii complete privind costurile presupuse de o procedură arbitrală şi avantajele arbitrajului faţă de justiţia statală. Pentru prima dată în spaţiul juridic românesc, sunt tratate în detaliu caracteristicile procedurilor în faţa principalelor instituţii internaţionale de arbitraj (cum ar fi Curtea Internaţională de Arbitraj ICC de la Paris sau Tribunalul Arbitrajului Sportiv de la Lausanne), care au început să fie din ce în ce mai des utilizate de persoanele fizice şi juridice interesate.

De asemenea, cursul Arbitrajul intern si international analizează şi consecinţele modificărilor legislative, ale noului Cod civil, intrat în vigoare, dar şi ale noului Cod de procedură civilă, adoptat şi care urmează să intre în vigoare în viitorul apropiat. - Tudor Chiuariu

Cartea "Arbitrajul intern si international" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept international si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Tudor Chiuariu, Roxana Giurea, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Arbitrajul intern si international prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Arbitrajul intern si international" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-973-127-669-4
Pagini: 268
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Arbitrajul intern si international

Produse similare si recomandari

Drept international privat. Caiet de seminar
Gheorghe Gheorghiu, Nicoleta Enache
34.90 RON
Drept international privat
Florin Ciutacu
25.00 RON
Drept international public
Raluca Miga-Besteliu
34.90 RON
Raspunderea in dreptul international umanitar
Daniela Coman, Victor Ponta
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Arbitrajul intern si international. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Tudor Chiuariu

Deocamdata in afara de "Arbitrajul intern si international", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tudor Chiuariu.

Roxana Giurea

Deocamdata in afara de "Arbitrajul intern si international", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Roxana Giurea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter