Carti»Edituri»

Aquila 93

Prezenta de 16 ani pe piata romaneasca de carte, Editura Aquila '93 s-a impus cu editii ilustrate de o inalta calitate grafica si intr-o prezentare de exceptie. O data cu trecerea anilor, acumuland experienta si incercand sa fie cat mai aproape de cititorii sai, editura si-a largit tematica si si-a extins domeniile de interes.

Tematica abordata este foarte variata si se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor: enciclopedii, atlase, albume, ghiduri turistice si practice, gastronomie, arta, stiinta, basme, sanatate si ingrijire, gradinarit, design si decoratiuni, animale de companie, hobby, fictiune, istorie, biografii, cultura generala.

Aquila '93 traduce si cea mai mare colectie de ghiduri turistice din lume - colectia Insight Guides, realizata in colaborare cu Discovery Channel. Sub titlul "Ghid Complet", aceasta serie a devenit cea mai cunoscuta si mai bine vanduta serie de ghiduri turistice din Romania.
Editura Aquila'93 a lansat pe piata o gama noua de produse, si anume harti si planse didactice realizate in conditii grafice deosebite, care pana in acest moment au avut o mare trecere la public, ceea ce ne stimuleaza sa dezvoltam si aceasta ramura.

Editura Aquila '93 a devenit din anul 2005, un pasionat importator si distribuitor de jucarii pe piata din Romania, cu orientare clara catre produsele de calitate, fabricate la standarde europene, exclusiv produse marca CE. Activitatea pe acest sector s-a dezvoltat deosebit de puternic, ajungand sa reprezentam in Romania producatori ca: Geomag, Brio, Falca Toys, Klein, Mehano, Olmitos, Tactic, WOW, Goki, Safari etc.

Mărind pe de o parte numărul anual de titluri ilustrate, s-au adăugat de asemenea la acestea trei noi colecţii de carte de ficţiune şi non-ficţiune – Colecţia Cameleon, Colecţia Labirint şi Colecţia Confluenţe – , toate trei de mare succes.

Colecţia Cameleon include unii dintre cei mai cunoscuţi autori contemporani de ficţiune – Stephen King, Ken Follett, Glenn Meade etc. Piesa noastră de rezistenţă este Stephen King, pentru care propriul nume este o reclamă suficientă.

Colecţia Confluenţe este răscrucea dintre istorie, mitologie, religie şi curaj. Autorii cuprinşi în această colecţie nu ezită să dărâme mituri sau să construiască teorii uneori şocante. Cu această colecţie nimic nu mai este ceea ce părea să fie!

Colecţia Labirint adună lucrări despre oameni şi evenimente care au schimbat lumea şi care au rămas pentru totdeauna în conştiinţa colectivă: Stalin, Napoleon, Nicolae al II-lea (ultimul ţar al Rusiei), holocaustul etc.

Carti publicate de editura Aquila 93

O mie si una de nopti
Vladimir Hulpach
149.90 119.92 RON
1000 de simboluri
Rowena Shepherd, Rupert Shepherd
72.00 63.92 RON
Snitele, fripturi & Co.
Norbert Frank
8.91 8.02 RON
Warhol
27.93 25.14 RON
Sanatoasa dupa nastere
Judy Sadgrove
15.05 13.55 RON
Castele si palate din Europa
Ulrike Schober
129.91 RON
Numaratoare inversa
Follet Ken
11.82 RON
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   23

Subiecte Aquila 93

Promotii Aquila 93

Daca doriti sa fiti la curect cu cele mai noi oferte, va invitam sa accesati sectiunea de reduceri la Aquila 93.

Categorii Aquila 93

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter