Apocalipsa Psihiatriei

Apocalipsa Psihiatriei

Editura Miracol
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Apocalipsa Psihiatriei

"Trebuie sa incepem prin a sublinia din start sensul real al termenului apocalipsa. Conotatiile catastrofice, asociate evenimentului apocaliptic sunt doar elemente colaterale care, ce-i drept ne vor afecta din plin, dar cuvantul grecesc apokalupsiy, are sensul exact de revelatie, dezvaluire a unui adevar necunoscut, care timp indelungat a fost ascuns cu strajnicie.

Cartea "Apocalipsa Psihiatriei" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Cristian Negureanu si a fost publicata de editura Miracol. Se poate cumpara cartea Apocalipsa Psihiatriei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Apocalipsa Psihiatriei" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-9315-75-5
Pagini: 224
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Apocalipsa Psihiatriei

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Apocalipsa Psihiatriei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristian Negureanu

Pe langa "Apocalipsa Psihiatriei", autorul Cristian Negureanu a publicat si Planeta Eris si incalzirea globala.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter