Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan

Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 376; Format : 13 x 20 cm

Recenzie Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan

Emil Bock ne oferă o interpretare profundă a limbajului bogat în imagini al lui Ioan, limbaj adeseori considerat dur şi misterios. În felul acesta cititorii sunt ajutaţi să înţeleagă faptul că Ioan se referă aici la problemele universale ale dezvoltării spirituale a omului.

Avem astfel nu doar un comentariu detaliat al Apocalipsei ci şi o examinare profundă şi încurajatoare a nevoilor omeneşti în lumea de azi. Bock ne arată cum putem citi Apocalipsa lui Ioan pentru a înţelege poziţia lui Christos cel care conduce omenirea prin pericole şi încercări, atât azi cât şi în viitor.

Cartea "Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Emil Bock si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Teologia vie in ortodoxie
Puhalo I.P.S. Lazar
15.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Emil Bock

Emil Bock a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Cei trei ani, Copilaria si tineretea lui Iisus, Pavel, Cezari si Apostoli, Intreita Taina a Mariei, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter