Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate

Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate

Editura Fiat Lux
21,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate

Dupa ce prezinta produsele stupului si dupa ce lamureste mecanismele lor de actiune, autoarea se ocupa in mod sistematic de efectele lor benefice pentru sanatate: in patologia tubului digestiv; in stomatologie; in afectiunile gastro-intestinale; in afectiunile hepato-biliare; in patologia oftalmica; in afectiunile aparatului respirator (afectiuni pulmonare si ORL); in cardiologie si afectiunile cardiovasculare; in afectiunile renale; in afectiunile uro-genitale; in obstretica si gincologie; in afectiunile tesutului conjuctiv, sistemul muscular si osos (cu o atentie speciala pentru reumatism); in afectiunile sistemului nervos (atrag atentia modalitatile apiterapeutice in tulburarile de memorie si in cazul sclerozei multiple); in endocrinologie (subcapitole aparte le sunt consacrate afectiunilor tiroidiene si diabetului); in pediatrie (infectii si parazitoze, probleme de psihomotricitate si anomalii congenitale); in bolile infectioase (inclusiv in SIDA); in dermatologie; in afectiunile imunitare (alergii, autoimune, cslerodermie); in hematologie (anemii, coagulare sanguina) si cancer etc.

Cartea "Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Remedii naturiste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Cristina Mateescu si a fost publicata de editura Fiat Lux. Se poate cumpara cartea Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate" este de 21.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-9250-88-7
Pagini: 183
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate

Produse similare si recomandari

Sanii
Liz Bestic
29.90 RON
Farmacia din gradina
Radu Stoianov
9.90 RON
Dieta Young pentru bolnavii de diabet
Robert O Young, Shelley Redford Young
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cristina Mateescu

Deocamdata in afara de "Apiterapia. Cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristina Mateescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter