Pe ape si mai tulburi

Pe ape si mai tulburi

39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Pe ape si mai tulburi

Pirati! Barba-Neagra! Voodo! Fantana Tineretii!

Si cartea care a inspirat filmul “Piratii din Caraibe 4″.

Jack Shandy si vestitul pirat Barba-Neagra, calatoresc impreuna spre teritorii de vis, la capatul carora ii asteapta Fantana Tineretii.

Povestea promite minuni si orori, si le ofera pe toate - Orson Scott Card

În anul 1718, arhipelagul Caraibelor e o lume înca noua, tainica, incitanta, virgina, un paradis al piratilor si al vrajilor.

Barba-Neagra, al carui suflet este stapanit de fantome, a construit un imperiu maritim al piratilor, in care lupta si cei vii si cei morti, un imperiu guvernat de credinte vodoo….

În acest univers al piratilor si al vrajitorilor, bântuit de fantome si de zombi, ajunge din întâmplare John Chandagnac.

Nascut in Europa, de meserie artist-papusar, porneste spre Jamaica pentru a recupera o mostenire furata.

Capturat de pirati, va avea de ales: sa se alature echipajului sau sa fie ucis si, binenteles, o viata de pirat este mai buna decat nimic.

John Chandagnac, acum cunoscut sub numele de Jack Shandy, va invata sa mânuiasca velele, sabia de abordaj, pistolul si tunul, devenind unul din piratii asociati ai lui Barba-Neagra.

Intre piraterie si vrajitorie, intre tradare si acte de eroism, Pe ape si mai tulburi este povestea lui Jack Shandy si a lui Barba-Neagra, a capitanilor-pirati, a trupurilor fara suflet si a sufletelor fara trup, ajunsi, dupa nenumarate lupte si aventuri, la Fantana Tineretii.

Un roman strabatut, de la un capat la celalalt, de firele rosii ale unor povesti de dragoste, mai mult sau mai putin bizare: povestea lui Benjamin Hurwood, care doreste cu sa-si readuca la viata sotia moarta  si povestea fiicei lui, Beth Hurwood, pe care o doresc trei barbati: vestitul Barba Neagra, piratul-rege, stapânul neîncoronat al Marii Caraibelor, Leo Friend, ucenicul-vrajitor, obez si frustrat, si John Chandagnac, hotarât sa o salveze de vrajile care se tes in jurul ei.

Pentru a o elibera, Jack Shandy este obligat sa se foloseasca de sabie, de magie neagra si chiar de teatrul cu papusi.

Pe ape si mai tulburi este un roman intunecat ca jungla din Haiti si dinamic ca o furtuna in Caraibe, un roman construit cu atata maiestrie, incat si un istoric al sau un vrajitor-shaman il poate savura.

Tim Powers este considerat un mare maestru al “istoriilor secrete” si al miturilor repovestite fiind recompensat de doua ori cu premiul World Fantasy Award si nominalizat, de nenumarate ori, la premiile Hugo, Locus si Nebula.

Cartea "Pe ape si mai tulburi" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Tim Powers si a fost publicata de editura Voyager Premium Books. Se poate cumpara cartea Pe ape si mai tulburi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pe ape si mai tulburi" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 400
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Pe ape si mai tulburi

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pe ape si mai tulburi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tim Powers

Deocamdata in afara de "Pe ape si mai tulburi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tim Powers.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter