Aparitia lui Christos in Eteric

Aparitia lui Christos in Eteric

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Aparitia lui Christos in Eteric

Rudolf Steiner a vorbit pentru prima dată acum un secol despre revenirea eterică a lui Christos. Cartea de faţă este dedicată acestei probleme. Prin cercetare spirituală Rudolf Steiner a descoperit diferite aspecte ale acestui eveniment al vremurilor noastre, care până astăzi nu au fost analizate în totalitate

Există trei aspecte ale revenirii eterice a lui Christos care au legătură cu sarcinile Societăţii Antroposofice: pregătirea omenirii pentru revenirea eterică; necesitatea cunoaşterii, în antroposofie, a limbajului spiritual în care se pot pune întrebări  Christosului eteric; conlucrarea cu Christos ca Domn al karmei şi relaţia cu arhanghelul Mihael, ca şi cunoaşterea forţelor potrivnice care falsifică acest eveniment. Toate acestea fac obiectul prezentei lucrări.

Cartea "Aparitia lui Christos in Eteric" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Studii si eseuri teologice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sergej Prokofieff si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Aparitia lui Christos in Eteric prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Aparitia lui Christos in Eteric" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-24-6
Pagini: 240
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Aparitia lui Christos in Eteric

Produse similare si recomandari

Elihu
F.Wallner Wolfgang
15.00 RON
Dosarele Isus
Michael Baigent
49.99 RON
Omul si Ingerul sau
Henry Corbin
9.26 RON
Elemente de teologie
Proclos
24.50 RON
Memorii
Sf. Clement Romanul
25.00 RON
Religie, stiinta, ocultism, adevar
Gheorghe Diculescu-Neagoe
39.24 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Aparitia lui Christos in Eteric. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sergej Prokofieff

Sergej Prokofieff a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele douasprezece nopti sfinte si ierarhiile spirituale, Despre legatura cu Rudolf Steiner : Misteriul Punerii Pietrei Fundamentale, Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei, Rudolf Steiner si Intemeierea Noilor Misterii, Intalnirea cu raul si biruirea lui prin stiinta spirituala, Misteriile Pastorilor si ale Magilor in lumina antroposofiei, Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor, Sensul ocult al iertarii, Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter