Apa neagra

Apa neagra

Editura Polirom
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Apa neagra

Inspirat de controversatul accident de masina al lui Ted Kennedy, romanul Apa neagra introduce brutal cititorul in atmosfera unei Americi dinamice, intens politizate, asa cum este ea vazuta de o fata idealista, educata, ambitioasa, dar timida si nesigura. Ca intr-un traseu de roller-coaster, cu susurul amenintator al apei negre in fundal, Kelly Kelleher isi traverseaza mental, ca intr-un sir de instantanee, prezentul si trecutul, viata si moartea. Stari si sentimente contradictorii se succed si se amesteca halucinant. Frustrari, anxietati, sperante, iluzii si dezamagiri sint, rind pe rind, tolerate, traite la intensitate maxima sau disecate la rece, odata cu deconstructia unei societati bazate pe o aparenta siguranta si onestitate, sustinuta de parinti grijulii si supravegheata de barbati puternici, cu conduita impecabila, condusi de inalte idealuri democratice.

„Un roman obsedant, care invoca o America impotmolita in propria ei apa neagra – sex, putere si cinism.” - USA Today

„Prin rescrierea Baladei din Chappaquiddick, Joyce Carol Oates a oferit unei istorii pe care in parte o stim, in parte am putea doar sa o ghicim, o universalitate de netagaduit.” - Los Angeles Times

„Un senator al Statelor Unite inspirat din figura lui Edward Kennedy, o tinara invitata sa-l insoteasca, o petrecere si un accident stupid, cu masina derapata in riu: cu intriga sa, ce surprinde printr-o stranie familiaritate, Apa neagra devine o poveste halucinanta.” - Publishers Weekly

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Apa neagra", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Joyce Carol Oates si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Apa neagra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Apa neagra" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2437-9
Pagini: 176
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Apa neagra

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Apa neagra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joyce Carol Oates

Joyce Carol Oates a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Femeia,victima a speciei, Fiica groparului , Foxfire.Confesiunile unei gasti de fete, Mindra fecioara, Violul. O poveste de dragoste.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter