Anxietatea : 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul

Anxietatea : 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul

Editura Corint
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Anxietatea : 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul

Anxietatea este o carte care oferă strategii practice, accesibile şi eficiente pentru a depăşi stările neplăcute de anxietate, astfel încât să ne putem bucura în linişte de viaţă. Lucrarea se adresează publicului larg, metodele propuse aici putând fi puse în aplicare oricând şi oriunde, fără a fi nevoie să apelăm la terapiile de specialitate.

Medicul Edmund Bourne, unul dintre marii specialişti în probleme de anxietate, ne sfătuieşte cum să luptăm împotriva grijilor, cum să rămânem stăpâni pe noi înşine, calmând tensiunea acumulată atunci când suntem puşi în faţa a numeroase provocări. Pe scurt, cum să ne păstrăm echilibrul interior în trepidanta lume modernă.

Edmund J. Bourne este medic specialist în tratarea tulburărilor de anxietate şi a problemelor conexe. Cele mai bine vâdute cărţi ale sale, The Anxiety and Phobia Workbook şi Beyond Anxiety and Phobia, au ajutat sute de mii de persoane din lumea întreagă. Bourne locuieşte şi lucrează în Hawaii şi în California.

Cartea "Anxietatea" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Edmund Bourne, Lorna Garano, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Anxietatea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Anxietatea" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-638-9
Pagini: 160
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Anxietatea : 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Anxietatea : 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Edmund Bourne

Deocamdata in afara de "Anxietatea : 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Edmund Bourne.

Lorna Garano

Deocamdata in afara de "Anxietatea : 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lorna Garano.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter