Anticarul

Anticarul

Editura All
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Bestseller
Seria: Strada Fictiunii

Recenzie Anticarul

,,Un roman delicios de plauzibil, cu personaje complexe, întâmplări captivante şi… doar o umbră de magie.” - Library Journal

Negustorul de antichităţi Artur Aiguader, faimos în Barcelona, este găsit mort în magazinul său. Scriitorul şi fiul său vitreg Enrique Alonso vine în oraş ca să preia afacerea şi găseşte o scrisoare-testament, în care tatăl său îl îndrumă către un manuscris latinesc din secolul al XV-lea, niciodată tradus.

Autorul lui pare a fi Casadevall, unul dintre arhitecţii Catedralei din Barcelona. După primele cercetări, Enrique află că tatăl său funcţiona ca o verigă de legătură între traficanţii de artă antică şi colecţionarii bogaţi. Dar şi că ,,piatra lui Dumnezeu”, un vechi măr al discordiei între civilizaţii, există undeva în Barcelona de azi…

Cartea "Anticarul" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Julian Sanchez si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Anticarul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Anticarul" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-724-331-7
Pagini: 416
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Anticarul

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Legamantul incalcat
Michelle Paver
24.99 RON
Aici in taramul dragonilor
James Owen
49.90 RON
Avatar
Tui Shuterland
39.99 RON
Mai las-o moale cu fantomele
Megan Crewe
39.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Anticarul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Julian Sanchez

Deocamdata in afara de "Anticarul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Julian Sanchez.

Strada Fictiunii

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter