Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

118.00 99.71 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Anotimpuri gastronomice

Recenzie Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

Cartea "Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ioana Irimiea, Patricia Pop, si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume" este de 99.71 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: 14,5 x 19 cm
Nr. Volume: 4
Limba: ro

Pret Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ioana Irimiea

Ioana Irimiea a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara, Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat, Peste si fructe de mare : 85 de retete savuroase, Preparate la gratar : 80 de retete cu aroma de fum.

Patricia Pop

Patricia Pop a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Anotimpuri gastronomice : 82 de retete de iarna, Anotimpuri gastronomice. 80 retete de vara, Condimente si plante aromatice : povestile lor si 85 de retete, Preparate vegetariene : 90 retete pline de savoare.

Anotimpuri gastronomice

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter