Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

118.00 99.71 Lei

Info

Seria: Anotimpuri gastronomice

Recenzie Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

Cartea "Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 21.01.2015. A fost scrisa de Ioana Irimiea, Patricia Pop, si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume" este de 99.71 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: 14,5 x 19 cm
Nr. Volume: 4
Limba: ro

Pret Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ioana Irimiea

Ioana Irimiea a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara, Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat, Peste si fructe de mare : 85 de retete savuroase, Preparate la gratar : 80 de retete cu aroma de fum.

Patricia Pop

Patricia Pop a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Anotimpuri gastronomice : 82 de retete de iarna, Anotimpuri gastronomice. 80 retete de vara, Condimente si plante aromatice : povestile lor si 85 de retete, Preparate vegetariene : 90 retete pline de savoare.

Anotimpuri gastronomice

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter