Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara

Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara

29,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Gastronomica
Seria: Anotimpuri gastronomice

Recenzie Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara

Cuprins:

  • Gustari, aperitive, garnituri
  • Salate
  • Supe si ciorbe
  • Feluri principale
  • Deserturi
  • Index de retete

O fi primăvara un anotimp “zgârcit” în legume şi fructe tocmai culese din grădină, dar toată explozia naturii ne îndeamnă parcă mai mult ca oricând să adunăm în farfurii cât mai multe „verzituri” – morcovi şi cartofi noi, ridichi, mazăre, verdeţuri de toate felurile, până şi frunze de sfeclă, abia le aşteptăm şi vrem să profităm de ele la maximum.

Iată 74 reţete printre care veţi găsi multe idei atât pentru zilele de post, pentru dietele ovo-lacto-vegetariene, cât şi pentru mesele îmbelşugate de Paşte.

Cartea "Anotimpuri gastronomice" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ioana Irimiea si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Anotimpuri gastronomice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Anotimpuri gastronomice" este de 29.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8403-04-5
Pagini: 134
Format: 14,5 x 19 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Anotimpuri gastronomice : 74 retete de primavara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioana Irimiea

Ioana Irimiea a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Anotimpuri gastronomice. Set 4 volume, Deserturi rapide : 74 de retete numai bune de preparat, Peste si fructe de mare : 85 de retete savuroase, Preparate la gratar : 80 de retete cu aroma de fum.

Anotimpuri gastronomice

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter