Anotimpul regasirii

Anotimpul regasirii

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Anotimpul regasirii

Până să împlinească treizeci de ani, Emily Wilson avea lumea la picioare: scrisese un roman care avusese un succes urias, se măritase cu bărbatul visurilor ei si părea să fi tras lozul câstigător spre o viată ca-n povesti. Însă zece ani mai târziu, roata norocului se învârtise pentru ea: bestsellerul scris a rămas singura realizare literară, iar sotul a părăsit-o pentru altă femeie.

Asa că, atunci când Bee, mătusa  mamei sale, aflând de divortul dureros prin care trece, o invită să petreacă împreună o lună pe insula Bainbridge, Emily vede ocazia de a fugi de problemele cotidiene si de a revedea locurile atât de îndrăgite în copilărie. Făcând cercetări pentru noua ei carte, Emily descoperă un jurnal din 1943 care ascunde o fascinantă poveste de dragoste si care se dovedeste a avea legături neasteptate si un impact uluitor asupra propriei vieti.

Sarah Jio are o remarcabilă carieră în jurnalism, colaborând cu cele mai prestigioase ziare si reviste din Statele Unite. Romanul său de debut, Anotimpul regăsirii, a fost desemnat „Cea mai bună carte a anului 2011” de Library Journal.

Cartea "Anotimpul regasirii" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Sarah Jio si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Anotimpul regasirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Anotimpul regasirii" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786066008945
Pagini: 288
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Anotimpul regasirii

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Anotimpul regasirii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sarah Jio

Deocamdata in afara de "Anotimpul regasirii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sarah Jio.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter