Annabel

Annabel

Editura Polirom
34,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Annabel

Annabel (2010), primul roman semnat de Kathleen Winter, abordeaza cu profunzime, sensibilitate si indrazneala una dintre temele cele mai controversate ale epocii contemporane: identitatea sexuala. Intr‑un sat pitoresc si indepartat de pe coasta Labradorului, unde rolurile barbatilor si ale femeilor sint guvernate de traditie, nasterea unui copil hermafrodit zguduie din temelii fericirea casnica a familiei Blake.

Copilaria invaluita de mister a lui Wayne sta sub semnul ambiguitatii sexuale si al amenintarii cu demascarea publica. Lucrurile se complica si mai mult in momentul atingerii maturitatii sexuale, cind descopera ca organismul lui are capacitatea de a se reproduce singur. Kathleen Winter surprinde cu subtilitate si elocventa drama unui personaj singular, care se lupta sa‑si gaseasca locul intr‑o lume guvernata de tipare sexuale stricte, si in acelasi timp frumusetea inegalabila a peisajelor scaldate in luminile nordului din acest colt al Labradorului.

„Romanul lui Kathleen Winter anunta nasterea unui mare scriitor.” - Kirkus Reviews

„Oricit de deosebite ar fi cele doua sexe, ele se amesteca totusi. In orice faptura omeneasca se petrece o oscilatie intre un sex si celalalt si, adesea, doar hainele mai pastreaza infatisarea barbateasca sau femeiasca, in timp ce, dedesubtul lor, sexul dezminte aparenta.” - Virginia Woolf

„Un roman despre secrete si taceri. Cititi-l, caci ascunde o poveste care-si vrajeste cititorul pina la ultima vorba, cititi-l, caci poate veti gasi in el raspunsul la intrebarea vietii voastre: Ce sintem noi?”- The Globe and Mail

Cartea "Annabel" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Kathleen Winter si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Annabel prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Annabel" este de 34.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2835-3
Pagini: 352
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Annabel

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Annabel. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kathleen Winter

Deocamdata in afara de "Annabel", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kathleen Winter.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter