Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3)

Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3)

Editura Leda
13,74 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 3 din seria Ashleys

Recenzie Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3)

E PETRECEREA EI ŞI-O SĂ FACĂ O NEBUNIE, DACĂ AŞA ARE EA CHEF...

Ashley Spencer consideră că ziua ei este cel mai important eveniment după... în fine, OK, e pur şi simplu cel mai important eveniment, şi punct!

De aceea, când lista invitaţilor este întocmită, rezultatul este un adevărat Who’s Who al celor mai cool adolescenţi din San Francisco. Iar pentru cei care nu ştiu dacă se află sau nu printre preferaţi, petrecerea aceasta în mod sigur va trasa hotarele indiferenţei cu tuşul cel mai clar şi de neşters.

Ashley vrea să arate că există un motiv pentru care ea s-a aflat în vârful piramidei sociale întreaga ei viaţă şi nu are de gând să se lase detronată de un clasament apărut pe un website jalnic. În acelaşi timp, i-ar plăcea să rezolve şi problema pierderii iubitului. Oare i se vor împlini toate dorinţele de ziua ei? Sau mai degrabă, fiind petrecerea ei, va putea face şi-o nebunie, dacă aşa are ea chef?

Melissa de la Cruz este autoarea bestsellerului pentru adolescenti The Au Pairs si coautoarea unui foarte popular volum pentru adulti, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are aparitii frecvente la televiziune, CNN si E! Entertainment Television, in calitate de expert pe teme de stil, tendinte si celebritati, si scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan si New York Times. A crescut la Manila, San Francisco si New York, iar acum locuieste la Los Angeles impreuna cu sotul ei. Desi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaste cateva persoane care sunt...

Cartea "Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Melissa de la Cruz si a fost publicata de editura Leda. Se poate cumpara cartea Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3)" este de 13.74 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-102-483-7
Pagini: 256
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Aniversare cu nabadai (Ashleys. Vol. 3). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Melissa de la Cruz

Melissa de la Cruz a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Bal mascat, Revelatii, Sange albastru, Gloss, glamour si o jungla de intrigi (Ashleys. Vol. 4), Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys. Vol. 2), O noua senzatie in scoala (Ashleys. Vol. 1), dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ashleys

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter