Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63

Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63

Editura Casa
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 63 din seria Idei Creative

Recenzie Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63

Hârtia reprezintă o materie primă cu multiple întrebuinţări în lucrul manual. Ea se rupe, se mototoleşte, se taie, se lipeşte şi bineînţeles se pliază. În această carte am adunat modele cu animăluţe a căror formă de bază se pliază, după care se finisează prin lipire. În final se desenează cu markerul trăsăturile feţei figurinelor şi restul detaliilor.

Plierea hârtiei este o activitate care aduce multe bucurii şi satisfacţii copiilor, în timp ce le dezvoltă aptitudinile manuale.

Recomandăm acest volum grădiniţelor şi şcolilor, deoarece materia primă se procură uşor, animăluţele vesele putând constitui tema unor ateliere de creaţie cu siguranţă reuşite.

Cartea "Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Maria Regina, Michael Altmeyer, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786068189680
Pagini: 32
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Maria Regina

Deocamdata in afara de "Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Maria Regina.

Michael Altmeyer

Deocamdata in afara de "Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Michael Altmeyer.

Idei Creative

Animalute vesele din hartie - Idei Creative vol. 63
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter