Animalute poznase

Animalute poznase

Editura Erc Press
4,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Animalute poznase

O carte de poezii de o mare gingasie. Versurile jucause, melodioase, desenele pline de umor fac ca poeziile sa fie usor de retinut, iar cartea sa fie o lectura placuta.

Ilustratii: Doina Micu.

Cartea "Animalute poznase" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Poezii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de George Popovici si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Animalute poznase prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Animalute poznase" este de 4.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-706-827-9
Pagini: 16
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Animalute poznase

Produse similare si recomandari

IARNA PE ULITA
George Cosbuc
1.80 RON
Scandal in oala cu ciorba
Despina Dasicomis
6.00 RON
Pisicel Miaunel
25.00 RON
Cartea cu Apolodor (audiobook)
Gellu Naum
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Animalute poznase. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George Popovici

George Popovici a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Ţie, o poezie hazlie, Poezioare cu aripioare, Poezioare cu aripioare, Poezioare cu patru picioare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter