Animalele si recordurile lor

Animalele si recordurile lor

Editura Art
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Animalele si recordurile lor

Pentru varsta neimblazita 3+

Cuprins: pitonul reticulat, varanul urias, girafa, pasarea colibri, strutul, crocodilul de pe Nil, pelicanul, tuatara, cameleonul, tucanul, piranha, elefantul, albatrosul urlator, hipopotamul, cangurul rosu, lenesul, koala, ursul polar, ghepardul, dromaderul.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Animalele si recordurile lor", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Carti cu animale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Animalele si recordurile lor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Animalele si recordurile lor" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-88988-6-8
Pagini: 23
Format: 19,5 x 19,5 cm
Limba: ro

Pret Animalele si recordurile lor

Produse similare si recomandari

Furnica si porumbita
Lev Nikolaevici Tolstoi
8.00 RON
Reciful de corali
Anita Ganeri
19.99 RON
Destinul lui Ahile
Bimba Landmann
34.90 RON
Numaram in limba engleza
Constantin Olaru
17.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Animalele si recordurile lor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter