Animale salbatice. Prima mea enciclopedie

Animale salbatice. Prima mea enciclopedie

Editura Aquila 93
17,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Prima mea enciclopedie

Recenzie Animale salbatice. Prima mea enciclopedie

  • Leul
  • Ursul
  • Vulpea
  • Lupul
  • Girafa
  • Elefantul
  • Foca ... etc.
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Animale salbatice. Prima mea enciclopedie", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Carti cu animale, Carti cadou / Copii 7-10 ani, Carti pentru copii / Enciclopedii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Csaba Galfi, Eva Galfi, si a fost publicata de editura Aquila 93. Se poate cumpara cartea Animale salbatice. Prima mea enciclopedie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Animale salbatice. Prima mea enciclopedie" este de 17.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 9789737145024
Pagini: 49
Limba: ro

Pret Animale salbatice. Prima mea enciclopedie

Produse similare si recomandari

Caii
Kerstin Neumann
29.99 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Animale salbatice. Prima mea enciclopedie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Csaba Galfi

Deocamdata in afara de "Animale salbatice. Prima mea enciclopedie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Csaba Galfi.

Eva Galfi

Deocamdata in afara de "Animale salbatice. Prima mea enciclopedie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eva Galfi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter