Animale polare pe intelesul copiilor

Animale polare pe intelesul copiilor

Editura Vox
22,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 28; ISBN : 9789738862180

Recenzie Animale polare pe intelesul copiilor

Cuprins :

- Leul de mare
- Foca
- Elefantul de mare
- Morsa
- Pinguinul
- Ursul polar
- Boul moscat
- Jderul mancacios
- Bufnita polara
- Pasari polare
- Alte animale

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Animale polare pe intelesul copiilor", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Enciclopedii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Emilie Beaumont, Raphaelle Chauvelot, Marie-Christine Lemayeur, Bernard Alunni, si a fost publicata de editura Vox. Se poate cumpara cartea Animale polare pe intelesul copiilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Animale polare pe intelesul copiilor" este de 22.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Animale polare pe intelesul copiilor

Produse similare si recomandari

 Basme de pretutindeni
Malachy Doyle
59.90 RON
 Leon si Taramul de la Mijloc
Angela McAllister
29.90 RON
Cartea pericolelor pentru baieti
Hal Iggulden, Conn Iggulden
69.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Animale polare pe intelesul copiilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Emilie Beaumont

Emilie Beaumont a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Animale marine pe intelesul copiilor, Animale preistorice pe intelesul copiilor, Fiarele salbatice : Pe intelesul copiilor, Insectele pe intelesul copiilor, Istoria pe intelesul copiilor. Civilizatiile soarelui, Maimutele pe intelesul copiilor, Pasarile pe intelesul copiilor, Reptilele : Pe intelesul copiilor, Vestul salbatic, Vikingii , dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Raphaelle Chauvelot

Raphaelle Chauvelot a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Maimutele pe intelesul copiilor, Pasarile pe intelesul copiilor, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Marie-Christine Lemayeur

Marie-Christine Lemayeur a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Animale marine pe intelesul copiilor, Insectele pe intelesul copiilor, Pasarile pe intelesul copiilor, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Bernard Alunni

Bernard Alunni a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Insectele pe intelesul copiilor, Pasarile pe intelesul copiilor, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter