Analiza Tranzactionala : Psihoterapie & Consiliere

Analiza Tranzactionala : Psihoterapie & Consiliere

Editura Herald
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Analiza Tranzactionala : Psihoterapie & Consiliere

Analiza Tranzactionala - Psihoterapie & Consiliere este o introducere practica la o abordare terapeutica cuprinzatoare, care combina teorii ale experientei mentale, emotionale, comportamentale si corporale.

Urmand modelul reprezentativ al lucrului cu clientul, cartea descrie elementele cheie ale analizei tranzactionale si elementele constitutive de baza ale acesteia - stari ale eului, tranzactii, jocuri si scenarii. Fiecare concept sau tehnica este introdusa in fiecare etapa necesara din procesul de consiliere si este ilustrata prin exercitii. Cititorii isi pot astfel construi baza de cunoastere si abilitati in tandem cu intelegerea procesului de consiliere.

Aceasta carte demonstreaza foarte bine arta practicarii analizei tranzactionale, discutand in detaliu atat experienta consilierului cat si experienta clientului. Este o lectura esentiala pentru studentii si trainerii AT.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Analiza Tranzactionala", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihoterapie, Religie si teologie / Spiritualitate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Christine Lister-Ford si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Analiza Tranzactionala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Analiza Tranzactionala" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-111-179-7
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Analiza Tranzactionala : Psihoterapie & Consiliere

Produse similare si recomandari

Multe vieti, multi maestrii
Weiss L Brian
10.00 RON
Depresia. Evadare din infern
Sorin Ene
19.00 RON
Psihoterapie & consiliere existentiala
Emmy van Deurzen, Martin Adams
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Analiza Tranzactionala : Psihoterapie & Consiliere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Christine Lister-Ford

Deocamdata in afara de "Analiza Tranzactionala : Psihoterapie & Consiliere", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Christine Lister-Ford.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter